همکاری مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌ها برای واکسیناسیون اساتید

مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان از همکاری مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌ها برای واکسیناسیون اساتید خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ به نقل از خبرگزاری مهر، دکتر مجید صفاری نیا درباره واکسیناسیون اساتید توسط مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌ها گفت: برنامه ریزی برای واکسیناسیون اساتید دانشگاه‌ها توسط معاونت آموزشی وزارت علوم انجام می‌گیرد.

وی ادامه داد: کمیته‌ای در معاونت آموزشی وزارت علوم با هدایت معاون آموزشی این وزارتخانه راه اندازی شده است و همچنین از طریق رؤسای دانشگاه‌ها کمیته‌هایی در خصوص واکسیناسیون دانشگاهیان در دانشگاه‌ها راه اندازی شده است که رؤسای مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌ها نیز در این کمیته‌ها عضو هستند.

مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان افزود: رؤسای مراکز بهداشت و درمان در دانشگاه‌ها با مراکز بهداشت همکاری می‌کنند تا این واکسیناسیون انجام شود.

به گزارش مهر، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامه‌ای به معاون بهداشت خواستار بررسی و اعلام گروههای جدید هدف واکسیناسیون و شروع تزریق به گروه‌های جدید به میمنت روز عید سعید غدیر شد.

در این نامه عنوان شده است واکسیناسیون اساتید محترم حوزه و دانشگاه نیز از اوایل هفته آغاز می شود.